Insight:
Work, meet & collaborate

In deze Insight bespreken we de belangrijkste zaken rondom work, meet and collaborate. De manier waarop wat dat doen is in de afgelopen jaren behoorlijk veranderd, onder invloed van de lockdowns tijdens de coronapandemie. Een deel van die veranderingen zal ook blijvend zijn, zo verwachten meerdere markt-experts.

Veel organisaties zijn nog steeds zoekende als het gaat om het inrichten van de werkplek. Menig bedrijf kiest ervoor hybride werken als uitgangspunt te nemen. Met andere woorden, een bedrijfsomgeving wordt zo ingericht dat een werknemer overal kan werken. Op kantoor, maar ook thuis of onderweg.

Rol technologie


Voor deze manier van werken zijn ondersteunende technologieën cruciaal. Een vergaderzaal dient er bijvoorbeeld rekening mee te houden dat niet ieder teamlid fysiek om de tafel komt te zitten. Om medewerkers ook virtueel aan te laten schuiven zijn videconferencing-systemen nodig.

Daarnaast zijn allerlei andere technologieën interessant, zoals laptops, webcams, security en networking. Dit en meer in deze speciale Insight.